Menu

Butikken

Mød os i butikken

Lidt uden for Silkeborg i det dejlige naturområde omkring Funder finder du vores butik.

Det er her vi møder vores kunder, når vi har åbent torsdag, fredag og lørdag. Her har vi indrettet os med de faciliteter, der kræves for at drive slagterforretning i dag. Vi har selv bygget det op fra grunden og investerer løbende i fornyelser. 
Hyggen og den muntre tone er noget kunderne bidrager til.

Her drejer det hele sig om kvalitet og den personlige betjening. Du kan få en sludder men vi stiller også op med råd og vejledning om næsten alt, når det handler om kød. Udover alle vores gode slagtervarer, frisklavet pålæg, hjemmelavede pølser, kan du også bestille kødkasser, tapasanretninger, pølser til grillen eller stegen til festen.

Det kan du gøre online i vores webshop, men det er også hyggeligt, når du kigger forbi.

De dage hvor butikken ikke er åben, køber vi ind, skærer kød, arbejder med bestillinger og eksperimenterer i pølseværkstedet, så du kan altid få fat i os på telefonen eller mail, hvis du skal have et godt råd eller vil bestille varer.

Giv en hånd

Vi går meget op i at hjælpe dem, der har behov, og vi forsøger altid at gøre en forskel. Derfor har vi en tavle – vi kalder den Knæk og bræk fra Diana. Diana er jagtens gudinde ifølge romersk mytologi.

Det er her, dem der har meget, kan dele med dem, der har lidt. Vi modtager bidrag i form af kød bl.a. fra jægere, donationer fra erhvervslivet og privatpersoner, og så deler vi det ud til dem, der mangler.

Det er det vi kalder en ’håndsrækning i øjenhøjde’.

Vi tager vores sociale ansvar alvorligt, og hjælper også dem, der er udfordret i samfundet til at finde tilbage på sporet. Det kan være et job at stå op til eller struktur i hverdagen er det, der hjælper. Vi har rum og plads og en frisk tone, så på den måde yder vi vores bidrag til et velfungerende samfund.

Sommerferie lukket fra 13/7 til 30/7

DU SKAL VÆRE FYLDT 18 ÅR FOR AT KØBE VARER INDEHOLDENDE ALKOHOL HOS tommyskoedsalg.dk

ER DU OVER 18 ÅR?