Pølseværkstedet
I hjertet af vores butik finder du magien
Vores pølseværksted er Simons legeplads. Et sted hvor tradition tvistes til nye spændende muligheder, og hvor gode råvarer bliver til kulinariske mesterværker. Her er det Simon, der tryller.
Simon har en passion for pølsemageri. Han jonglerer med råvarer og krydderier og er altid frisk på en udfordring, når det handler om pølser. Bare de er hjemmelavede og af god kvalitet, så er Simon altid klar til en pølsesn ak!
I vores røgeovne bruger vi udelukkende bøgesmuld, og det hele foregår på traditionel vis. Der skal være tid til at modne kødet, så vi ender med det helt rigtige resultat.
Udover de traditionelle grillpølser laver vi også chillipølser, ostepølser og pølser med forskellige krydderier fra landende omkring Middelhavet, chorizopølse, fennikelpølse, trøffelpølse. Det er her vi konstant udvikler på vores opskrifter.
Vores udgangspunkt er:
- Gode råvarer
- Kvalitet vægter højere end pris
- Ting tager den tid ting tager – for hastværk er lastværk
Simon laver både de traditionelle grillpølser, spegepølser, frankfurtere og lignende, men også de helt specielle, og her drejer det sig hele tiden om smagsudvikling.
Se vores udvalg af pølser
Når det skal være vildt
I pølseværkstedet laver Simon også de mest fantastiske vildtpølser, vildtfrankfurtere og vildtspegepølser. Det kan være fra dit eget nedlagte vildt, eller hvis du ikke er jæger, noget af det vildtkød, vi har indkøbt fra udvalgte jægere i Danmark.
Pølsemager laver andet end pølser
Men det handler ikke kun om pølser. Alt skal ikke kun handle om pølser. I vores røgeovne ryger vi bl.a. også dyrekøller, skinker og mørbrad, Vi laver tørsaltet bacon – som i gamle dage – for mange af vores opskrifter er nedarvede opskrifter. Dem passer vi særligt på.
Pølseværkstedet
Kig forbi og få et førstehåndsindtryk af de dejlige slagtevarer, vi tilbyder. Du kan træffe os her torsdag til lørdag, hvor vi har åbent i butikken. Resten af ugen arbejder vi med bestillinger og forarbejdning, men du kan sagtens få fat i os på telefonen.