Menu

Vildt

Velkommen til Tommys ‘vilde’ univers

I takt med at der kommer flere og flere madelskere, vinder vildtkød ind på menuen. Og her hos os deler vi vores passion for denne unikke smagsoplevelse, uanset om det drejer sig om hele vildtkøller, vildtsteaks, fars eller vildtpølser.

 

Vildtkød repræsenterer ikke blot en dyb smag, men også en forbindelse til naturen og dens sæsoner. Vi sikrer, at hvert stykke kød er behandlet med den dybeste respekt for dyret og naturen, hvilket giver en dejlig smagsoplevelse. Vi køber fra danske jægere, og vi forarbejder også kødet for dem, så de får mest muligt ud af dyret..

 

Uanset om du er ny eller garvet inden for den ‘vilde’ verden, lover vi dig det bedste fra naturen. Så tag skridtet ind i det ‘vilde’ univers, og lad os hjælpe dig til en vild smagsoplevelse.

Ønsker du at benytte dig af vores service?

Ring først og aftal aflevering. Gør processen let ved at downloade vores vildt Indleveringsattest nedenfor. Print, udfyld, og medbring den til os i butikken – så tager vi os af resten. Gør din vildtoplevelse enkel og smagfuld med hjælp fra os!

Pølsemager i pølseværkstedet med hjemmelavede pølser

Vildtforarbejdning for private

Hos os er naturens skatte en del af hverdagen. Som din lokale slagter er vi officielt godkendt til at forarbejde vildtkød for private kunder.

 

Det betyder, du kan bringe dit vildt ind til os efter forudgående aftale, og vi vil så forarbejde det efter dit ønske. Lav aftalen senest dagen før du går på jagt, så er vi klar til at modtage, hvis du nedlægger et dyr. Du kan regne med, at vi har styr på logistikken, så det er dit eget kød, du får i de udskæringer, fars, køller og pølser, du har bestilt.

 

Hvad kan du forvente af vores ekspertise?

  • Professionel opskæring af hele dyr lige klar til fryseren
  • Røgning af dyrekøller
  • Vi hakker til fars
  • I vores pølseværksted kan vi lave en lang række spændende og velsmagende vildtpølser. Vi har mange forskellige opskrifter og smagsvarianter, og kan tilpasse det hele til dine specifikke ønsker.

Pølseværkstedet

Kig forbi og få et førstehåndsindtryk af de dejlige slagtevarer, vi tilbyder. Du kan træffe os her torsdag til lørdag, hvor vi har åbent i butikken. Resten af ugen arbejder vi med bestillinger og forarbejdning, men du kan sagtens få fat i os på telefonen.

Kristi himmelfartsdag har vi lukket

Vi har åbent d.10. og 11. maj

DU SKAL VÆRE FYLDT 18 ÅR FOR AT KØBE VARER INDEHOLDENDE ALKOHOL HOS tommyskoedsalg.dk

ER DU OVER 18 ÅR?